Malzemeler:
200 gr. bitter yada sütlü çikolata
200 gr. çiğ krema
1 adet kakaolu kek
Kaplamak için:
hindistan cevizi
pasta süsü
Yapılışı:
Kremayı küçük bir tencereye kaynayana kadar bekleyin ve içine doğradığınız çikolataları içine ekleyin ve eriyene kadar çıpın, eriyince ocaktan alın.
Keki elinizde derin bir kaba ufalayın, oda sıcaklığına gelen çikolatalı kremayı içine dökün ve iyice yoğurun. bir kaba koyarak bir kça saat buzdolabında bekletin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın, elinizde yuvarlayın ve her bir topu hindistan cevizi ve pasta süslerine bulayın.
afiyet olsun
Tadı mükemmeldi Nuraycım, Tekrar ellerine sağlık ve teşekkür ederim. :)
YanıtlaSilHemen denemem lazım teşekkür bu güzel tarifler için
YanıtlaSil